Serveis

 
 
 

Preimpressió

Preimpressió

Maquetació i correcció d’originals de catàlegs, revistes, tríptics i tot tipus de formats. Treballem conjuntament amb els nostres clients per tal d’assegurar la seva plena satisfacció amb els resultats finals dels seus encàrrecs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotografia

La fotografia publicitària és aquella que neix amb la finalitat d’anunciar, donar a conèixer i vendre un producte. Serveix per mostrar el que l’anunciant vol vendre i fer saber a la gent de la seva existència. S’ha transformat en la base més important de les campanyes de publicitat.

Сustomer Support

Impressió

Impressió Digital, impressió Decorativa, Impressió Òfset. Sobre paper, PVC, polipropilè, estàtic, laminat… Sigui quina sigui la teva necessitat, nosaltres la duem a terme. Entra i descobreix tot el que t’oferim.

Disseny Gràfiques Anglès

Disseny

La finalitat del disseny editorial és organitzar i estructurar de manera racional i atractiva el contingut (text i imatges) d’un llibre, revista o diferents publicacions. Per a això es dissenya meticulosament la portada i l’interior de la publicació, creant una estètica sempre lligada a un concepte o idea.

acabats-grafiques-angles

Acabats

Vernissos i plastificats; encunyats, relleus i estampacions; fendits i plecs; enquadernacions amb grapa, espiral, wire’o, PUR… A Gràfiques Anglès totes les combinacions d’acabats, manipulats, enquadernacions i packaging són possibles.

Maquetació Gràfiques Anglès

Maquetació

Realitzem la maquetació de publicacions pensades per a paper, hi ha una sèrie de mètodes de treball i característiques generals a tenir en compte (programari específic, tipus de papers i enquadernacions, regles de llegibilitat, etc.) A les quals se sumen els codis propis de cada producte editorial.