Preimpressió

La preimpressió és el conjunt d’accions que es duen a terme abans de la impressió. Aquest procés abasta una sèrie de tasques encaminades a la creació d’originals i fitxers digitals. Durant el procés de preimpressió és quan es duen a terme accions com digitalitzar, retocar i tractar imatges, maquetar i/o compaginar els elements d’una publicació o generar il·lustracions vectorials per aconseguir una reproducció adequada del producte, entre d’altres.

A Gràfiques Anglès treballem indistintament sobre plataforma Mac o PC. Maquetem originals diversos i disposem d’un programa de gestió de color que ens assegura un 95% del resultat final de l’imprès.

És durant el procés de preimpressió on el tracte directe i personalitzat amb el client pren la màxima rellevància, ja que és a partir de les seves orientacions i correccions que es defineix l’original que posteriorment s’imprimirà.

 

preimpressio-interior

El procés de disseny i muntatge és fonamental en el desenvolupament de qualsevol feina. Per això mantenim un contacte directe amb el client, el que ens assegura que el treball final respondrà als seus desitjos